ANNA VERWAAL: ‘PRENATALE PERIODE MEEST VORMENDE TIJD VAN JE LEVEN’

NELLEKE BOS, ‘ANNA VERWAAL: ‘PRENATALE PERIODE MEEST VORMENDE TIJD VAN JE LEVEN’, http://kiind.nl/anna-verwaal-prenatale-periode-meest-vormende-tijd-leven/, KIIND – HUTTENBOUWEN IS OOK OPVOEDEN! (27 OKTOBER 2016).

Voorbereiden

Verreweg het grootste deel van ons gedrag en onze emoties die we als volwassene hebben, valt terug te voeren op de manier waarop ons leven bij conceptie ontstond. (…) Het is essentieel om je voor te bereiden. (…) We hebben een handleiding voor elk klein ding in het leven, van een kast in elkaar zetten tot verzin het maar. Maar we hebben geen enkele handleiding voor hoe je een mens bewust op de wereld zet. (…) Je marineert je baby negen maanden lang in alles wat jij beleeft.Categorieën:Geen categorie