‘SYMPTOMEN OVERVERMOEIDHEID WESTERSE KWAAL’ ZEGT PROFESSOR

SYMPTOMEN OVERVERMOEIDHEID WESTERSE KWAAL ZEGT PROFESSOR (1 OPLOSSING)’, https://timemanagement.nl/symptomen-oververmoeidheid/, SRS Consulting B.V. / TIJDwinst.com B.V. (Bezocht op 25 februari 2019)

Meer en beter

Die ‘energievretende’ emoties van je, dáár ligt het probleem. (…) West-Europeanen (…) kunnen niet zonder! (…) Waar die emoties vandaan komen? Vanuit jouw onbeheersbare drang naar altijd (…) méér en béter. (…) Als iemand uit West-Europa heb jij (…) helemaal geen oren naar het iets kalmer aan doen – je vindt dat snelle leven wel prima. (…) De truc om van (…) ‘Westerse oververmoeidheid’ af te komen is door, juist, iets meer te leven volgens de Aziatische levensstijl – activiteiten en gevoelens van kalmte verkiezen boven een snelle levensstijl.

Zoeknaam

Elliot Berkman