BELASTING EN BELASTBAARHEID

Roel Klaassen, Robien Roet-Klaassen, ‘BELASTING EN BELASTBAARHEID’, https://klaassen-co.nl/blog/belasting-en-belastbaarheid/, Klaassen & Co (21-01-2021)

Ik associeer stress met negativiteit. Iets waarvan je wilt vluchten. Spanning daarentegen is iets totaal anders. Dit kan je juist helpen om tot een bepaalde prestatie te komen. (…) Of er sprake is van stress of spanning heeft naar mijn mening alles te maken met belasting en belastbaarheid. (…) Wanneer iets niet gaat zoals ik wil, heb ik altijd een alternatief achter de hand. Er is daardoor nooit sprake van een blinde muur. (…) Dat ik niet weet hoe het voelt om overspannen te zijn, nog nooit in de buurt ben gekomen van een burn-out, heeft denk ik ook te maken met het feit dat er voor mij geen scheiding is tussen werk en privé. (…) Je zou (…) kunnen zeggen dat dit betekent dat ik altijd werk. Echter, voor mij voelt het meer alsof ik altijd vrij ben. (…) Ik ben altijd op zoek naar nieuwe impulsen.

Zoeknaam

𝐏𝐚𝐮𝐥 𝐑ö𝐦𝐞𝐫

Gegevens

𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐢𝐞𝐰 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐡𝐞𝐭 𝐛𝐨𝐞𝐤 ‘𝐎𝐦𝐠𝐚𝐚𝐧 𝐦𝐞𝐭 𝐃𝐫𝐮𝐤’ 𝐯𝐞𝐫𝐬𝐜𝐡𝐞𝐧𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐣𝐮𝐧𝐢 𝟐𝟎𝟏𝟗

Recensie

https://haptonomiehaptotherapie.com/2019/08/14/omgaan-met-druk-is-voorbij-de-dreiging/