🎧 Achtergrond, behandeling en opleiding haptonomie & haptotherapie

In deze podcast van Het Hapsis Huis belichten we haptonomie en haptotherapie. Aan het gebruik van de haptonomie in het dagelijks leven willen we met deze bijdrage betere bekendheid geven. Hapto- en psychosomatisch fysiotherapeute Jenneke Riddersma MSc. bevraagt in deze podcast haptotherapeut en opleider drs. Leander P. Tijdhof over de haptonomische benadering. De behandelaars zijn aangesloten bij het SvVH Netwerk van Haptotherapeuten van Stichting Hapsis Utrecht | Kenniscentrum voor haptonomie.

Relevante koppelingen:

Stichting Hapsis Utrecht | Kenniscentrum voor de haptonomie 
kenniscentrum-haptonomie.com

Praktijk Leander Tijdhof
www.haptonomie.tv

Stream Het Hapsis Huis radio
hethapsishuis.nl

(Podcast met vriendelijk dank aan Libiticum en SPRTV Productions)