Realiteit in beweging

Redactie, ‘Het Hapsis Huis radio LIVE over realiteit in beweging’, https://hethapsishuis.nl/2021/07/10/het-hapsis-huis-radio-live-met-gradus-van-florestein/, Het Hapsis Huis, Stichting Hapsis Utrecht | Kenniscentrum voor haptonomie (10 juli 2021)

Zondag 13 maart 2022. (…) Auteur en inmiddels gepensioneerd psychiater Gradus Van Florestein publiceerde in 2002 zijn boek ‘Transpersoonlijke psychiatrie – Realiteit in beweging’. Het boek kreeg een tweede druk in 2008. In 2009 publiceerde Van Florestein zijn boek ‘De depressie vanuit verschuivend perspectief’. Beide publicaties zijn verschenen bij Uitgeverij Akasha te Eeserveen. (…) Behalve met familieopstellingen houdt Gradus van Florestein zich binnen The school of New Directions bezig met cursussen en opleidingen waaronder ‘Transgenerationeel werken, werken met opstellingen’, ‘De weg voorbij de dood’ en ‘Bezielend ouder worden’.