Zorgverzekeraars en patiënten willen na corona geen afscheid nemen van digitale zorg

Martijn Driessen, ‘Zorgverzekeraars en patiënten willen na corona geen afscheid nemen van digitale zorg: ‘Je wilt dingen die een succes zijn toch overal gebruiken?’, https://eenvandaag.avrotros.nl/item/zorgverzekeraars-en-patienten-willen-na-corona-geen-afscheid-nemen-van-digitale-zorg-je-wilt-dingen-die-een-succes-zijn-toch-overal-gebruiken/, EenVandaag, AVROTROS, NPO (26-07-2021)

Als het aan de Patiëntenfederatie en Zorgverzekeraars Nederland ligt (…) wordt elke zorgaanbieder verplicht om naast fysieke zorg ook e-hulp aan te bieden. (…) Zorgverzekeraars Nederland pleit ervoor dat digitale zorg wordt verankerd in de wet. (…) Het is in het belang van de patiënt, zo wordt het hem of haar namelijk minder lastig gemaakt.