Het Hapsis Huis radio LIVE met componist & muziekproducent Bouke Hennipman

Redactie, ‘Het Hapsis Huis radio LIVE met componist & muziekproducent Bouke Hennipman’, https://hethapsishuis.nl/2021/04/27/het-hapsis-huis-radio-live-met-bouke-hennipman/, Het Hapsis Huis, Stichting Hapsis Utrecht (bezocht op 18 augustus 2021)

Door het grote aanbod aan media-muziek is het (…) erg belangrijk om een eigen karakter aan muziek te geven. Een rode draad wordt daarom steeds beter hoorbaar in zijn veelzijdige werk. Goede voorbeelden hiervan zijn de korte film ‘Tot Vanmiddag’ en de fictie-podcast ‘Staatsgeheim’. Ook werkte Bouke als onderdeel van muziekcollectief Laawaai aan onder andere ‘More! More! More!’; een multidisciplinaire filminstallatie voor het Imagine Filmfestival in EYE Amsterdam.

Datum:

Dinsdag 24 augustus 2021

Aanvangstijd:

13:00 uur

Eindtijd:

± 13:15 uur