Het Hapsis Huis radio LIVE met auteur Iris van Zomeren

Redactie, ‘Het Hapsis Huis radio LIVE met auteur Iris van Zomeren’, https://hethapsishuis.nl/2021/09/30/iris-van-zomeren/, Het Hapsis Huis, Stichting Hapsis Utrecht | Kenniscentrum voor haptonomie (30 september 2021)

In haar boek vertelt Iris haar indrukwekkende levensverhaal. Het is een verhaal over een zeer onveilige jeugd met misbruik en mishandeling binnen het gezin, traumatische ervaringen met een pedoseksueel en de verwoestende gevolgen van pesten. (…) In dit samen met haar man Erik geschreven boek worden ook (spirituele) inzichten aangereikt, waarbij er ook veel aandacht is voor de mechanismes rond trauma en de verschillende therapeutische benaderingen die kunnen helpen bij het oplossen daarvan.

Gegevens

Iris van Zomeren, schrijfster van de pas verschenen autobiografie ‘Van waanzin naar Wijsheid’. (…) Met dank aan uitgeverij Elikser in Leeuwarden.