Binnenkort start een nieuw onderzoek van de Universiteit van Amsterdam naar haptotherapie

Noam Shalgi, ‘Binnenkort start een nieuw onderzoek van de Universiteit van Amsterdam naar haptotherapie’, https://www.linkedin.com/posts/noam-shalgi-66687650_haptotherapie-hko-haptotherapievoorkindenouders-activity-6897900288557015040-1JJU/, Noam Shalgi via LinkedIn (11 februari 2022)

Binnenkort start een nieuw onderzoek van de Universiteit van Amsterdam naar haptotherapie voor kind en ouders. Het onderzoek zal 3 maanden lang behandeltrajecten van kinderen en hun ouders van dichtbij volgen. Het doel is meer inzicht te krijgen in hoe, en de mate waarin, deze vorm van haptotherapie precies helpt. (…) Voor dit onderzoek zoeken we kinderen in de basisschoolleeftijd waar de ouders een hulpvraag over hebben. (…) Voel je wat voor haptotherapie voor je kind? Wil je nieuwe inzichten opdoen m.b.t. hoe je je kind nog beter kunt helpen? Doe mee! (…) Voor dit onderzoek zoeken we ook meer haptotherapeuten die met kinderen en ouders werken.