Het Hapsis Huis radio LIVE over ubuntu

Redactie, ‘Het Hapsis Huis radio LIVE over ubuntu’, https://hethapsishuis.nl/2022/09/20/het-hapsis-huis-radio-live-over-ubuntu/, Het Hapsis Huis, Stichting Hapsis Utrecht | Kenniscentrum voor haptonomie (20 september 2022)

Ubuntu is een Afrikaans woord en geeft een diep besef van onderlinge verbondenheid van mensen met elkaar weer. De identiteit van ieder individu staat niet op zichzelf. Het wij waarvan jij deel uitmaakt is bij zingeving van het leven voortdurend aanwezig: ‘Ik ben omdat wij zijn’. (…) Annette-Nobuntu Mul (1960) is opleider, trainer, executive coach, supervisor en leertherapeut in gestalt-psychotherapie, auteur en spreker. Ze is hoofddocent van de opleiding ‘Ubuntu, Leiderschap & Burgerschap’ aan de Internationale School voor Wijsbegeerte te Leusden. In 2018 verscheen haar boek ‘Opsoek naar Ubuntu’. (…) Datum: Dinsdag 30 mei 2023 (…) Aanvangstijd: 14:00 uur