Zachte tijd: dynamiek & rust

Jozien Wijnakker, ‘dynamiek & rust’, https://www.jozienwijnakker.nl/post/balans-dynamiek-rust, Jozien Wijnakker | Haptotherapie & Coaching – Wijnakker Uitgeverij (28 oktober 2022)

Zachte tijd is tijd om helemaal bij het moment te leven. Niet te veel streven. Gewoonweg doen wat je niet laten kunt. Bijvoorbeeld genieten van de natuur, van kleine dingen. Je bent bewust dankbaar voor de mooie dingen op je levenspad. Je voelt je springlevend en hebt de natuurlijke neiging om voor evenwicht te zorgen door uit te rusten na een actieve of creatieve periode. Je neemt tijd voor reflectie en integratie van ervaringen van de dag. Je komt gemakkelijk in contact met je inspiratie en creativiteit. Je ziet het grotere doel in je leven en de richting die je uit wil en beweegt flexibel die kant op. Je voelt je levenslustig, present en vitaal.

Bron

Onder meer: Neem tijd voor jezelf en geniet van het leven. Gill Edwards. ISBN 90-443-02