Het Hapsis Huis radio LIVE: kindermishandeling & Stichting Praat

Redactie, ‘Het Hapsis Huis radio LIVE over kindermishandeling & Stichting Praat’, https://hethapsishuis.nl/2022/12/01/het-hapsis-huis-radio-live-over-kindermishandeling-stichting-praat/, Het Hapsis Huis, Stichting Hapsis Utrecht | Kenniscentrum voor haptonomie (1 december 2022)

Stichting Praat heeft als doel om het zwijgen over kindermishandeling te doorbreken. Dat is nodig omdat er elk jaar in Nederland ongeveer 119.000 kinderen mishandeld worden. Elk jaar sterven zo’n 50 kinderen aan de gevolgen hiervan. (…) Stichting Praat vindt dat we dat niet mogen en kunnen accepteren. Daarom worden tal van activiteiten georganiseerd om mensen gevoeliger te maken voor de signalen van kindermishandeling. De signalen en activiteiten nemen we in deze uitzending van Het Hapsis Huis radio LIVE uitgebreid door.