Verbinding vanuit openheid

Redactie, ‘De Nieuwe Utrechtse School: Verbinding vanuit openheid’, https://www.uu.nl/onderzoek/de-nieuwe-utrechtse-school, Universiteit Utrecht (bezocht op 25 december 2022)

De Nieuwe Utrechtse School is een interdisciplinair platform voor urgente discussie over de wisselwerking tussen het gezondheidsdomein, de kunsten en de wetenschappen. Het wordt steeds duidelijker dat een structurele kruisbestuiving tussen professionals in het gezondheidsdomein, kunstenaars, maatschappelijke partijen en wetenschappers van cruciaal belang is voor toekomstige professionals op het gebied van gezondheid en zorg.

Het Hapsis Huis radio

Omdat verhalen vooral in de psychiatrie weer zo belangrijk geworden zijn wordt in Universitair Medisch Centrum in Utrecht onderzoek gedaan naar verhalen dat ook wel ‘narratief onderzoek’ wordt genoemd. De uitzending van Het Hapsis Huis radio LIVE is op deze pagina terug te luisteren.