Het Hapsis Huis radio LIVE over mensgerichte zorg

Redactie, ‘Het Hapsis Huis radio LIVE over mensgerichte zorg’, https://hethapsishuis.nl/2022/05/05/het-hapsis-huis-radio-live-over-mensgerichte-zorg/, Het Hapsis Huis, Stichting Hapsis Utrecht | Kenniscentrum voor haptonomie (5 mei 2022)

Datum: Donderdag 12 januari 2023 (…) Aanvangstijd: 12:00 uur (…) Medewerkers van Stichting Mens Achter de Patiënt (MAP) dragen bij aan een mensgerichte zorg met mensgericht onderwijs. Een programma daarvoor is recentelijk ontwikkeld met de universiteit in Maastricht. In dat programma delen ervaringsdeskundigen hun ervaringen in de zorg met aankomende zorgprofessionals. MAP is altijd op zoek naar mensen die hun ervaring willen delen met ziekte, zorg en welzijn. Ook mantelzorgers en ouders van een kind zijn van harte welkom.