Hoe meer luisteren naar je lichaam je ook helpt op de werkvloer

Karin Swiers, ‘Hoe meer luisteren naar je lichaam je ook helpt op de werkvloer’, https://mtsprout.nl/work-life/luisteren-naar-je-lichaam, MT/Sprout (02-01-2023)

We zijn verdoofd geraakt. (…) We zijn afgesneden van de realiteit en luisteren niet meer naar ons lichaam. Alleen heeft dat wel consequenties waar we ons niet van bewust zijn. Hoe je deze negatieve spiraal kan doorbreken, is onder meer met zelfkennis. (…) Als je in harmonie bent met je lichaam, dan weet je op een meer natuurlijke en ontspannen manier wat er van je verwacht wordt in elke situatie. Je intuïtie wordt sneller ingeschakeld en is betrouwbaarder. Je kan je eigen reacties accurater voorspellen en je interpreteert ook het gedrag van de anderen beter.

Zoeknaam

Jean Gomes