Wat zijn jouw ervaringen met de NIPT en andere prenatale diagnostiek?

Sanne Blauw, ‘Wat zijn jouw ervaringen met de NIPT en andere prenatale diagnostiek?’, https://decorrespondent.nl/14098/wat-zijn-jouw-ervaringen-met-de-nipt-en-andere-prenatale-diagnostiek/5224423362312-d1ff54d6, De Correspondent (13 januari 2023)

Hoe neem je enorme beslissingen, zoals het wel of niet afbreken van een zwangerschap, onder onzekerheid? En: je kunt steeds meer weten van je ongeboren kind – zo kun je pas sinds kort nevenbevindingen horen en zijn de mogelijkheden voor medische echo’s de laatste jaren uitgebreid – maar moet je dat ook willen? (…) Ik ben op zoek naar mensen die willen vertellen waarom ze wel of niet voor prenatale diagnostiek hebben gekozen, en hoe het verder ging. (…) En ben of ken jij een professional die nadenkt over dit soort vraagstukken?