Onderzoek: hoe vullen vaders hun verlof in?

Nikki Hakkers, Merit Schelhaas, ‘Hoe vullen vaders hun verlof in?’, https://limesurvey-studivg.hr.nl/index.php/463293, Hogeschool Rotterdam via Limesurvey (bezocht op 17 maart 2023)

Bent u vader van een baby of peuter die nu drie maanden tot drie jaar oud is? Dan kunt u meedoen met dit onderzoek. U kunt als biologische vader en als niet-biologische vader aan de vragenlijst deelnemen als uw kindje na 37 weken zwangerschap gezond is geboren. Voor deze vragenlijst is het van belang dat u een partner heeft en een vorm van geboorteverlof heeft opgenomen. (…) Dit onderzoek draagt bij aan meer inzichten over de invulling van het verlof door vaders. Deze kennis kan zorgverleners, zoals verloskundigen, gynaecologen, huisartsen, psychologen en jeugdverpleegkundigen helpen betere informatie en ondersteuning aan vaders te geven.