Verwacht: ‘Het allesomvattende en de aard van het zijn’ van Gradus van Florestein

Vrijdag 30 juni verschijnt bij uitgeverij Boekscout het boek van auteur Gradus van Florestein: ‘Het allesomvattende en de aard van het zijn, non-dualisme uitgelegd aan de hand van fasen van bewustwording’.

Indien u van de uitgever rond 16 juni een promotiemail met nadere informatie over dit boek wilt ontvangen, dan kunt u onderstaande zin mailen naar: gradusvanfl@gmail.com. Dan geeft de auteur uw mailadres door aan de uitgever en krijgt u half juni bericht van uitgever Boekscout.

Ja, ik geef toestemming voor gebruik van mijn mailadres voor het toezenden van een eenmalige promotiemailing.

Dit verplicht u uiteraard tot niets.

(De uitgever heeft contractueel met Gradus van Florestein vastgelegd dat uw e-mailadres alleen gebruikt zal worden voor het verzenden van de promotiemailing van dit boek.)