De afgewezen hulpverlener

Bram Bakker, ‘De afgewezen hulpverlener’, https://www.linkedin.com/posts/bram-bakker-342a20a_de-afgewezen-hulpverlener-zondagochtend-activity-7060479547342770176-eVgJ, Bram Bakker via LinkedIn (6 mei 2023)

Ik voel me gedumpt, op zondagochtend. Thijs was zo’n via via verwijzing, categorie ‘wat moeten we hier precies mee?’ Serieuze neurologische klachten, waar de neuroloog zich naar zijn (en mijn) idee niet goed raad mee wist. ‘Wat wil je lichaam je laten weten?’ kozen we samen als vertrekpunt voor onze gesprekken. (…) En ik dacht dat we aardig op weg waren, tot dit bericht. Geen idee wat Thijs tot dit besluit heeft gebracht. (…) En hij heeft het recht natuurlijk, laten we dat vooral niet betwisten. Maar de manier waarop… en het tijdstip… (…) Het gevoel van afwijzing is van mij, dat begrijp ik heus wel. Maar hoe ga je hier dan mee om, als professional? (…) We zouden het er meer over moeten durven hebben, hoe gênant het misschien ook voelt.