Menu Home

Welkom op het Kennisweb

Op dit Kennisweb haptonomie van Stichting Kenniscentrum Haptonomie Hapsis Utrecht is informatie te vinden over en voor haptonomie. Aanwinsten van de bibliotheek van de stichting zijn op te vragen via de zoekfunctie.

Inzendingen voor het Kennisweb haptonomie onder naams- en/of praktijkvermelding zijn welkom voor beoordeling en eventuele plaatsing. Er worden geen artikelen gekocht.

Bereikbaarheid

De redactie is te bereiken via kchaptonomie@gmail.com.

Illustratie

deze-top-IMG_0848 kopie

De illustratie en het logo van het Kennisweb haptonomie, een duiding van onze verbinding tot al het leven, is van de hand van kunstenaar Jan Pijpker. Het werk werd eind 2018 gemaakt.

Relevante verbindingen

Stichting Hapsis Utrecht

Stichting Kenniscentrum Haptonomie Hapsis Utrecht heeft onder meer het versterken van inzichten in haptonomie in de meest brede zin tot doel waaronder wordt begrepen het bevorderen van educatieve en onderzoeksactiviteiten vanuit haptotherapie en daaraan grenzende disciplines.

HaptonomieNet

HaptonomieNet is de gratis internetkrant van Stichting Hapsis Utrecht en informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen.

IMG_0127