Nieuws

Haptonomische benadering in podcast uitgelicht (toegevoegd: 20 juni 2021)

Hapto- en psychosomatisch fysiotherapeute Jenneke Riddersma bevraagt in een vanmiddag opgenomen podcast haptotherapeut en opleider Leander Tijdhof over de haptonomie. De podcast is hier te beluisteren in de SoundCloud van Het Hapsis Huis radio.

Nieuwe plek voor SvVH Netwerk op internet (toegevoegd: 12 mei 2021)

Vanaf 12 mei 2021 huisvest deze website van het Kennisweb haptonomie ook de thuispagina’s van het SvVH Netwerk van Haptotherapeuten. Ook het register is naar deze website verplaatst.

Uitwisseling voor haptotherapeuten in oktober 2021 (toegevoegd: 24 maart 2021)

Ook in oktober is een dagdeel voor uitwisseling beschikbaar dit jaar. De uitwisseling is alleen toegankelijk voor leden van ons netwerk. Op deze pagina staat de datum vermeld.

Uitwisseling voor haptotherapeuten in juni 2021 (toegevoegd: 24 maart 2021)

Er is een dagdeel voor uitwisseling beschikbaar voor dit jaar. De uitwisseling is alleen toegankelijk voor leden van ons netwerk. Op deze pagina staat de datum vermeld.

Podcast van Het Hapsis Huis radio over de haptonomie (toegevoegd: 13 december 2020)

De podcast ‘Het bewogen verleden van de haptonomie’ van Het Hapsis Huis radio behandelt de geschiedenis en uitgangspunten van haptonomie. Ook geeft het interview met Wim Laumans, oud-hoofdredacteur van het vaktijdschrift Haptonomisch Contact, het nieuwe fundament weer van ons bijzondere vakgebied.

Bijschrijving register SvVH Netwerk van Haptotherapeuten (toegevoegd: 21 november 2020)

Aan ons register van haptotherapeuten is mevrouw Jenneke Riddersma toegevoegd. Mevrouw Riddersma werkt al langer als (psychosomatisch) fysiotherapeut.

Uitwisseling voor haptotherapeuten in 2020 en 2021 (toegevoegd: 29 augustus 2020)

Er zijn data van dagdelen voor uitwisselingen beschikbaar voor dit en volgend jaar. De uitwisselingen zijn alleen toegankelijk voor leden van ons netwerk. Op deze pagina staan de data vermeld.

Informatie voor praktijkhouders tijdens coronacrisis (toegevoegd: 4 april 2020)

Kantoor Vreugdenhil te Uithuizermeeden verzorgt degelijke informatie voor praktijkhouders en andere belanghebbenden inzake de coronacrisis. Updates zijn te vinden op de website van Kantoor Vreugdenhil en worden via sociale media gedeeld in ons netwerk. Hou die dus ook in de gaten bij gewenste hulp.

Uitwisseling voor haptotherapeuten in 2020 (toegevoegd: 29 oktober 2019)

Er zijn data van nieuwe dagdelen voor uitwisselingen beschikbaar voor volgend jaar. De uitwisselingen zijn alleen toegankelijk voor leden van ons netwerk. Op deze pagina staan de data vermeld.

Bijschrijving register SvVH Netwerk van Haptotherapeuten (toegevoegd: 25 februari 2019)

Aan ons register van haptotherapeuten is mevrouw Myrthe Oudejans toegevoegd. Myrthe heeft al langer een praktijk in massage en yoga die gevestigd is in Vlissingen.

Bijschrijving register SvVH Netwerk van Haptotherapeuten (toegevoegd: 15 augustus 2018)

Mevrouw Jeanette van den Heuvel is toegevoegd aan ons register van haptotherapeuten. Jeanette voert al langer een praktijk met diverse gezondheidsdiscipines in Berkenwoude.

SvVH Netwerk van Haptotherapeuten heeft privacybeleid (toegevoegd: 30 juni 2018)

Het SvVH Netwerk van Haptotherapeuten valt onder het privacybeleid van Stichting Kenniscentrum Haptonomie Hapsis Utrecht. We zijn er een project van. Lees hier op de website van Stichting Hapsis Utrecht hoe privacy in alle projecten en activiteiten van de stichting waargemaakt wordt.

Uitwisseling voor haptotherapeuten in 2018 en 2019 (toegevoegd: 16 juni 2018)

Er zijn data van nieuwe dagdelen voor uitwisselingen beschikbaar voor dit en volgend jaar. De uitwisselingen zijn alleen toegankelijk voor leden van ons netwerk. Op deze pagina staan de data vermeld.

Geen actuele berichten (toegevoegd: 15 juni 2018)

Er zijn momenteel geen actuele mededelingen. Raadpleeg ons Kennisweb haptonomie of de nieuwspagina van Stichting Hapsis Utrecht.